Je Haar In Model.nl | Geknipt voor het hele gezin! | M 06- 20 11 04 30

Welkom

Nieuws

Even voorstellen

25 jaar.. mijn verhaal

Bruids- of feestkapsel

Haar doneren

Samenwerking met Omring

Prijslijst

Stempelkaart

Hoofdluis

Bruids- of feestkapsel

Trouwen of een feestje in aantocht?....

Deze pagina is voor iedereen die gaat trouwen of voor een andere speciale gelegenheid op zoek is naar een feestkapsel!

Of u krullen wilt, uw haar wilt opsteken, of juist los wilt dragen, kort haar heeft of zelfs misschien brildragend bent, u wilt natuurlijk het liefst een sexy, modern of natuurlijk bruids/feestkapsel.

Bij het maken van een bruidskapsel is perfectie zeer belangrijk, hierbij draait het vooral om uw wens, de mogelijkheden die het haar en de lengte biedt en de houdbaarheid van het kapsel tijdens deze speciale dag!
Om tot een gewenst resultaat te komen is het belangrijk dat het voor u maar ook zeker voor mij duidelijk is wat uw wensen zijn en of dit met de lengte en kwaliteit van het haar te realiseren is.
Dit is de reden waarom ik u adviseer om eerst een proefkapsel te laten maken, zo kunnen alle mogelijkheden doorgenomen worden, neem ik alle tijd voor u om een en ander uit te proberen en is van tevoren duidelijk of dit het gewenste resultaat heeft.
Zo weet u hoeveel tijd uw kapsel in beslag neemt en voorkomt u onaangename verassingen op deze belangrijke dag!

De prijzen voor een bruidskapsel kunnen behoorlijk varieren;
fohnen, opkammen, een Carmenset, het haar losdragend of opgestoken, alle informatie kunt u terugvinden op de prijslijst.
De prijzen zijn incl. een proefkapsel, alle benodigde materialen en producten.
Op de dag zelf is het natuurlijk altijd mogelijk om uw gasten ook van een compleet verzorgd kapsel te voorzien, indien u hier gebruik van wilt maken verzoek ik u om dit tijdig aan te geven zodat ik hier tijd voor kan reserveren.

Voor verdere informatie kunt u mij bereiken op 06- 20 11 04 30.