Je Haar In Model.nl | Geknipt voor het hele gezin! | M 06- 20 11 04 30

Welkom

12,5 jaar!!

Nieuws

Even voorstellen

Producten en behandelingen

Workshops

Bruids- of feestkapsel

Haar doneren

Samenwerking met Omring

Prijslijst

Stempelkaart

Hoofdluis

Contact

 

Nieuws:

 

Dinsdag 5 maart 2019:

!! Jubileumactie !!

Heb jij last van uitgedroogd, pluizig, stug en/of dof haar??
Dan is een keratine behandeling écht iets voor jou!

De hele maand maart een keratine behandeling voor maar 43,75 euro i.p.v. 50 euro! 
(Bij meerdere klanten op één adres betaal je voor de keratine behandeling zelfs maar 38,75 euro!!)

 

Vrijdag 1 maart 2019:

Trots maar vooral ook dankbaar dat het 12,5 jarig jubileum vandaag is bereikt!
(Zie pagina 12,5 jaar)
Van 1 t/m 14 maart 12,5 % korting op alle behandelingen!!
En 20% korting op fohnbehandelingen t/m 14 maart!


Voor alle actuele acties bekijk komende tijd regelmatig deze nieuwspagina/Facebookpagina/ Instagram.

 


Vrijdag 1 februari 2019:

Met trots kan ik mededelen dat je nu ook Keratine behandelingen bij Je haar in model.nl kunt krijgen! De Keratine Smoothing behandeling van KEEN-Coloramore verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel.

Wat is een Keratine behandeling?
Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er onder andere voor zorgt dat je nagels sterk zijn. Het haaar bestaat voor zo'n ca. 88% uit Keratine.
Door behandelen, regelmatig wassen en verzorgen belast je het haar intensief.
Hierdoor neemt het proteiine-gehalte in het haar af.
Het haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.
Is het droog, statisch, pluizig of weerbarstig?
Dan is een gezonde proteiine behandeling met keratine een must.
Tijdens deze behandeling wordt de keratine diep in het haar aangebracht waardoor het eiwitgehalte van binnen uit gevoed en hersteld wordt.
Het haar wordt weer zijdezacht en valt super in model.
Voor meer info kijk op de pagina producten.Vrijdag 25 januari 2019:


Gisteren bezoek gehad van onze trouwe leverancier van Coloramore: 
heel veel informatie en neiuwe producten gezien/geprobeerd.

Vanaf nu ook bij Je haar in model.nl:

# NEO COLOR FLAMES #

Dé semi-permanente kleuring zonder ammoniak en een lage ph-waarde die tijdens de kleurbehandeling je haar beschermt en voedt!!
Met slechts 6 basiskleuren zijn zoveel kleuren te realiseren!
Géén verfbehandeling en toch een mooie kleur.
Nieuwsgierig geworden? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Zaterdag 29 december 2018:

Ondanks alle inzet van de vakbonden en leden is het helaas niet gelukt om de BTW-verhoging van 6% naar 9% tegen te houden. Vanaf 1 januari zal er daardoor een extra prijsverhoging plaatsvinden. De vernieuwde prijslijst van 2019, welke met zorg opnieuw is samengesteld, staat inmiddels online, op de prijslijst pagina kun je de prijzen bekijken.
Let op: er zijn behalve de tarieven ook veranderingen in de categorie knippen t.o.v. 2018.
Denk ook om je eigen portemonnee: bij behandelingen van meerdere klanten op één adres geldt een extra voordelig tarief! (zie kolom v.a. 2 pers.)
De stempelkaarten blijven ongewijzigd, ook in 2019 kunnen deze ingewisseld worden.
Voor vragen mag je altijd bellen, appen of het contactformulier invullen.

 


Voor iedereen alvast een gezellige jaarwisseling en de allerbeste wensen voor een mooi 2019!!


 

Dinsdag 20 november 2018:

Sinterklaas is weer in het land, de kerstdagen staan over 5 weken ook weer voor de deur en dat betekent dat de agenda ook weer volloopt. Wil je voor de kerst nog een afspraak plannen? Wacht niet te lang! De gaatjes worden steeds meer gevuld.

Voor iedereen alvast een fijne sinterklaas!Donderdag 4 oktober 2018:

Let op: wil je voor de feestdagen nog een workschop vlechten volgen? de data voor de workshops zijn gewijzigd, er zijn nog plaatsen beschikbaar dus als je graag nog wat wilt leren of de technieken beter onder de knie krijgen? Geef je dan zsm op, vol=vol!
Aanmelden kan via het contactformulier, het sturen van een e-mail, whatsapp of een belletje.

 

Dinsdag 28 augustus 2018:

Nu velen weer terug zijn van vakantie en kinderen vaak met veel verschillende vriendjes en vriendinnetjes hebben gespeeld zijn helaas ook de luizen vaak weer aanwezig. Daarom is het aan te raden om je kind(eren) voor school weer begint, goed te controleren op de aanwezigheid van hoofdluis. Belangrijk bij constatering van hoofdluis is om zo snel mogelijk met behandeling te beginnen! Hierbij is dagelijks kammen het allerbelangrijkst! Eventueel samen met een luizen shampoo of lotion, maar dit is niet altijd even effectief. Door snel te behandelen wordt het risico op besmetting/verspreiding in de eerste schooldagen zoveel mogelijk beperkt. Voor meer info en advies neem een kijkje op de pagina: hoofdluis.

 

Maandag 2 juli 2018:

De zomer is inmiddels een feit en dat betekend dat de vakanties ook weer in aantocht zijn. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om op tijd een afspraak te maken, de agenda vult deze periode altijd heel snel.

I.v.m. vakantie is Je haar in model.nl gesloten vanaf;
 
maandag 30 juli t/m zaterdag 11 augustus en van
maandag 20 augustus t/m zaterdag 25 augustus 2018.​Je haar in model.nl wenst alle klanten een hele mooie vakantie en een fijne zomer!


 

Maandag 23 april 2018:

​Je haar in model.nl wenst iedereen een mooie Koningsdag en voor degene die op vakantie gaan: Een  hele fijne vakantie gewenst!

Afgelopen week weer een leuke workshop gegeven aan een kleine groep, waardoor er veel individuele aandacht was, dat gaf weer mooie resultaten!

 

Vrijdag 2 februari 2018:

Let op: vanaf 24 maart t/m 2 april 2018 is Je haar in model.nl gesloten ivm vakantie voor "12,5 jarig huwelijksreis"

De nieuwe data voor de workshops vlechten staan op de workshop pagina.

Trots om te kunnen melden dat de (vernieuwde) reclame inmiddels op de auto staat!

 

 

Woensdag 27 december 2017:
 

De vernieuwde prijslijst voor 2018 staat inmiddels online:
Denkt u om uw eigen portemonnee? Bij meerdere klanten op hetzelfde adres geldt een extra voordelig tarief (zie kolom v.a. 2 pers.)


 

Voor iedereen alvast de allerbeste wensen voor een heel mooi 2018 !!


 

Vrijdag 13 oktober 2017:

Er staan nog 3 workshops vlechten gepland tot het eind van het jaar. Wil je nog leren vlechten of nieuwe ideeen opdoen voor de feestdagen? Aanmelden kan nog vol=vol. Kijk voor info en de data op de workshop pagina.

 

 

Woensdag 30 augustus 2017:

De data voor de workshops vlechten staan weer online! De eerstvolgende workshop is op donderdag 14 september en is inmiddels vol. De andere dagen in november en december zijn nog beschikbaar! Voor meer informatie kijk op de workshop pagina.

 

1 juni 2017:

Vanaf september kun je weer deelnemen aan de workshops vlechten: zie voor eerstvolgende datum de "workshop pagina". Tot die tijd staat de tijd in de agenda vrij voor alle behandelingen. Let op plan niet te laat je afspraak vlak voor de zomervakantie want dan is de kans dat het tijdstip waar je voorkeur naar uitgaat al vol is.

Ter info: de vakantieperiode van Je haar in model.nl is;
V.a. maandag 31 juli t/m zaterdag 19 augustus 2017.


6 maart 2017:

Gisteren een ontzettende leerzame en inspirerende cursus vlechttechnieken gehad! Weer veel kennis opgedaan om mee aan de slag te gaan en een mooi certificaat gehaald.
Wil jij ook je kennis en vlechttechnieken uitbreiden of de basis onder de knie krijgen: maandagavond 27 maart om 20.00 (in Grootebroek) staat er weer een workshop gepland. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Voor meer info kijk op de workshop pagina.

 

31 januari 2017:
De eerstvolgende workshop vlechten staat gepland op maandagavond 27 maart om 20:00 uur.
​Opgeven kan d.m.v. het sturen van een e-mail of een sms-/ whatsapp bericht. (Beschikbaarheid en resterende data zichtbaar onderaan de workshop pagina)

 

20 januari 2017:

Een nieuwe mogelijkheid om je haar te doneren bij Je haar in model.nl is via Haardonor.nl!

​In tegenstelling tot de Haarstichting en de stichting Haarwensen kun je bij Haardonor.nl je haar al doneren vanaf 15 cm lengte! En Haardonor.nl is uniek door de mogelijkheid je haren te doneren zonder te laten knippen!! Hoe werkt dit en wat zijn de voorwaarden? Kijk bij de pagina: Haar doneren. Hier staat alles in uitgelegd waar deze organisatie voor staat en hoe ze te werk gaan. Interessant om te bekijken!

 

3 januari 2017:

​De prijslijst voor 2017 staat nu ook online.
​Let op je eigen portemonnee: een behandeling voor meerdere personen op één adres  is nu nog voordeliger!!
​En vergeet niet je stempelkaart(en) klaar te leggen! 

 

​​7 december 2016:

De workshop vlechten die op 15 december staat ingepland is inmiddels vol. Er kunnen geen aanmeldingen meer aangenomen worden. Vanwege de enorme belangstelling voor deze workshop zullen er in het nieuwe jaar weer nieuwe data ingepland worden. Als je hierin geinteresseerd bent, houd dan de website/ facebookpagina in de gaten!

 

17 november 2016:

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om contactloos je betaling te voldoen! Naast contant betalen was het pinnen al een mogelijkheid en nu dus ook zonder pincode of zo gezegd: het contactloos betalen met de pas. Maar ook het gebruik van de creditcard is een optie. De keuze is aan jou!


Leuk om te vertellen dat er nog steeds veel belangstelling voor de workshops vlechten is. Daarom is er een extra avond ingelast: donderdagavond 15 december. Er zijn nog laatste plaatsen beschikbaar. Dus wil je dit jaar, misschien leuk voor de feestdagen, nog een workshop bijwonen dan is dit je kans!

 

4 november 2016:

Na alle feestelijke acties vanwege het 10- jarig bestaan is het nu tijd om ons voor te bereiden op de naderende feestdagen..
Gisteravond weer een leuke en succesvolle workshop gegeven. De laatste van dit jaar staat nu gepland op maandagavond 21 november.
Dus lijkt het je leuk om voor de feestdagen een leuk gevlochten kapsel te maken bij jezelf een vriendin of je dochter(s) en wil je graag wat technieken bijleren dan ben je van harte welkom! Via het contactformulier, facebook of per email kun je je aanmelden.

 

1 september 2016:

Vandaag is het dan zover... Je haar in model.nl bestaat 10 jaar!!

 

                                         

 

Via deze weg wil ik alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de gastvrijheid waardoor ik mijn werkzaamheden met veel enthousiastme en plezier heb kunnen uitvoeren. Samen met alle klanten hebben wij dit jubileum bereikt!

 


28 augustus 2016:

Eindelijk is het dan zover.. deze week is het 10-jarig jubileum een feit! Daarom kan ik nu bekend maken welke acties er komende maand zullen zijn om dit jubileum met iedereen te vieren:

 

1. De hele maand september 10% korting op je behandeling.
2. Van 1 t/m 7 september wordt elke 2e of volgende klant (op hetzelfde adres) geknipt voor maar € 10,00 !! (let op: stempelkaarten worden niet afgestempeld en er geldt geen Omringkorting)

3. De maanden september én oktober 30% korting bij aankoop van een product uit de fijne en professionele haarverzorgingslijn van KEEN Keratin !!Facebook jubileumactie:

Afgelopen weken stond er een jubileumactie online op Facebook. Hier zijn heel wat creatieve ideeen binnen gekomen en daar is 1 winnaar uit gekomen: Kirsten Wenderhold is de winnares van de cadeaubon! Van harte gefeliciteerd!! Iedereen bedankt voor het meedoen en het insturen van originele en creatieve ideeen.
 

 
22 augustus 2016:
 
 
Bijna is het zover.. op 1 september zal Je haar in model.nl haar mijlpaal van 10 jaar bereiken!!
Dit mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, daarom zijn de voorbereidingen voor dit jubileum al in volle gang!

Vanaf volgende week zullen de scherpe jubileumacties en nieuwtjes op deze site zichtbaar zijn.


Leuk nieuws: met ingang van 1 september kan je via Je haar in model.nl de producten van de nieuwe frisse en professionele haar verzorgingslijn Keen Keratin aanschaffen!! Een merk met veelzijdige producten die het haar verzorgen, herstellen en onderhouden!

Binnenkort een nieuwe pagina op deze website met alle informatie over de super mooie en fijne producten van
Keen Keratin
 

 

 

 

 

Je haar in model.nl is met vakantie van donderdag 21 juli t/m vrijdag 12 augustus!

Vanaf zaterdag 13 augustus bent u weer van harte welkom!

Voor iedereen: een hele fijne en zonnige zomervakantie!!

 

 

 

Uitslag van verkiezing leukste kapsalon is binnen: Je haar in model.nl is 1e geworden binnen de gemeente Stede broec met een gemiddeld cijfer van 9.7! Iedereen die heeft gestemd super bedankt!!

 

   

 

25 juni 2016:

Vanochtend weer een geslaagde workshop basis vlecht technieken gegeven! Het was een gezellige ochtend waarbij alle deelnemers na afloop zelfstandig konden vlechten en kunnen hier nu mooi thuis mee aan de slag.


                                                                                           
 

20 juni 2016:

 

Ter info: Je haar in model.nl is met vakantie v.a. 21 juli t/m 12 augustus 2016.

Op zaterdag 13 augustus bent u weer van harte welkom!!

Ik wens iedereen een heel gezellige en heerlijk zonnige zomer!!

 

19 juni 2016:

 
Afgelopen week heb ik via Facebook gevraagd of er animo was voor het volgen van workshops m.b.t. vlechttechnieken. Hier werd heel enthousiast op gereageerd, erg leuk! Daarom ben ik erg verheugd om te kunnen vertellen dat ik heb besloten om ruimte in de agenda te maken voor het geven van workshops. Afgelopen zaterdag was er een "try-out" om te kijken hoe dat ging en deze bleek zeer geslaagd! De kandidaten zijn met inspiratie en de geleerde vlechttechnieken voldaan naar huis gekeerd. Dat betekende voor mij een meer dan geslaagde missie. Daarnaast vond ik het erg leuk om te doen.Op de website heb ik een pagina aangemaakt met informatie over het volgen van deze workshops en de eerstvolgende datum waarop deze gegeven wordt. Ook op de Facebookpagina zal de datum vermeld worden voor de eerstvolgende workshop. Heb je interesse? Meld je dan snel aan.. want vol=vol!

 

 

30 mei 2016:

Vandaag Hairdressersday in Markelo bijgewoond: Zo ontzettend leuk, leerzaam, inspirerend en weer heel gezellig!! Er waren shows m.b.t. kniptechnieken met nieuwe materialen, opsteektechnieken, styling mogelijkheden en een beurs met de beste kappersproducten, materialen en nieuwste snufjes. Weer een mooie dag geweest!

 

​12 mei 2016:

​Gisteren een leeravond van 16.00 tot 1.00 achter de rug om een interessante cursus te volgen: Balayage kleurtechnieken 2016. Het was het dubbel en dwars waard!! Mooie technieken gezien en gedaan tijdens het workshop gedeelte. Resultaat samen met collega kapster neegezet en al zeg ik het zelf.. resultaat was super mooi!! Veel geleerd en inspiratie opgedaan! #voldaan#gezellig#leerzaam#stimulerend#enthousiast.

 

 

8 februari 2016:

           Het mobiele kappers keurmerk!

Het is nu officieel!!
Je haar in model.nl is in het bezit van hét mobiele kappers keurmerk!
Waarom is dit zo belangrijk? Simpelweg omdat ik mij graag wil onderscheiden van de amateurkappers.
Ik sta voor kwaliteit en professionaliteit en besloot daarom het keurmerk voor mobiele kappers aan te vragen.

Dit houdt in: mobiele kappers met het keurmerk:
- Minimaal 4 jaar ervaring hebben met het werken in een salon
- Zijn in het bezit van een erkend kappersdiploma door ministerie van onderwijs
  (dus geen avond- of LOI opleiding)
- Volgen regelmatig cursussen- workshops- trainingen met een min. van 2x per jaar
- Gebruiken professionele producten en materialen
- Geven garantie op de behandeling
- Staan ingeschreven bij de KvK en zijn bekend bij de belastingdienst
- Zijn in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering

 

 

31 januari 2016:

Nieuwe prijzen 2016:
Nieuwe prijslijst gaat vanaf morgen in!
Als u nog geen kijkje heeft genomen, is dit wel een goed idee om nog even te doen omdat er veel gewijzigd is (zie nieuws van 26 januari en prijslijst)


Update website:
Vandaag de website verder van nieuwe updates voorzien. Zo is er nog meer informatie te vinden via de website en staan er handige links vermeld.

Omringleden:
De nieuwe Omringpassen voor 2016 zijn per post naar de leden verstuurd. Zou u bij het eerstvolgende bezoek uw pas gereed willen houden? Dan kan ik de verlenging en het nummer van uw lidmaatschap voor 2016 noteren.


Aanbrengen van nieuwe klanten beloond!
Een nieuwe klant is uiteraard altijd van harte welkom! Maar als dit via een andere klant is, wil ik daar graag mijn waardering voor geven. Daarom krijgen bestaande klanten die een nieuwe klant aanbrengen een heel leuk presentje! 

 

 

26 januari 2016:


Prijswijziging:

Vanaf 1 februari a.s. gaat er een prijswijziging plaatsvinden. U kunt alvast kijken bij de online prijslijst van 2016 die inmiddels is toegevoegd. Er zijn veel wijzigingen ingevoerd zoals u zult zien en dit betreft om verschillende redenen. Zo is het nu een stuk voordeliger om mij te ontvangen met meerdere klanten op één adres, dan wanneer ik voor 1 persoon naar een adres kom. Voor klanten binnen de gemeente Stede Broec is de prijs nog steeds incl. reiskosten, maar voor klanten die wat verderop wonen ben ik genoodzaakt om extra reiskosten te berekenen. Ook is de korting voor leden van het Omring servicepakket voor komend jaar gewijzigd. De gratis knipactie met de stempelkaart blijft geldig en kunt u tot 2017 inleveren. Vanaf 1 februari a.s. krijgen de klanten die toe zijn aan een nieuwe stempelkaart, een stempelkaart waarop u kunt sparen voor de 9e knipbeurt voor € 7,00! Alle informatie en wijzigingen kunt u terugvinden op de prijslijst.

 

17 januari 2016:

Workshop:
Vandaag een workshop van Ronald Pronk bijgewoond over professioneel ondernemen in het kappersvak! Dit was een zeer inspirerende dag waarmee ik weer flink aan de slag kan. Een heleboel van geleerd en tips meegekregen om mijn professionaliteit nog meer door te voeren. Zo leuk om dit enthousiastme weer mee te nemen in mijn werk, dat maakt dat ik het allemaal met nog meer plezier doe!


 

13 juli 2015:
 


I.v.m. vakantie is Je haar in model.nl gesloten van:
woensdag 15 juli t/m dinsdag 4 augustus 2015


Je haar in model.nl wenst iedereen een hele fijne en zonnige vakantie!!

 

 

10 juli 2015:

De nieuwe Funny highlights met regenboogkleuren uit de "Ibiza Feathers" collectie zijn nu ook binnen!!
Geen last meer van uitzakkende extensions, deze worden d.m.v. microrings op professionele wijze aan het haar bevestigd. Zo bent u verzekerd van langdurig draagplezier. Alle kleuren en combinaties zijn mogelijk en dat voor maar een kleine prijs!!

Prijs funny highlights: € 2,50 p.st.
 

10 maart 2015:

!!! NIEUW !!!

                                                                                            

Vanaf heden nieuw in het assortiment: De Funny Highlights!!
Verkrijgbaar in verschillende kleuren: o.a. roze, paars, wit, geel, oranje, turquoise, rood en groen.

Ze worden bevestigd aan het haar en blijven enkele weken tot enkele maanden zitten.
De Funny highlights zijn bestand tegen zwemmen, douchen en fohnen.

 

                                                                                       

8 januari 2015:

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de kaartjes, attenties en lieve wensen die ik mocht ontvangen tijdens mijn ziekteverlof in verband met een nekhernia. Dit heeft mij blij verrast en veel steun gegeven in de spannende periode voor én na de operatie!

Graag wil ik u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen:

Op 9 december jl. ben ik geopereerd en zoals gehoopt is alles gelukkig heel voorspoedig verlopen.
Inmiddels ben ik een heel eind op weg wat betreft het herselproces, daarom zal ik vanaf dinsdag 13 januari a.s. langzaam aan mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.
De eerste periode zal dit een paar uur per dag zijn en dat hoop ik vanaf februari te kunnen uitbreiden om uiteindelijk weer volledig mijn werk te kunnen uitvoeren.
Dit betekend voor de klanten die al een afspraak hadden staan ná 13 januari, de afspraak wat mij betreft kan blijven staan.

Mijn werkdagen blijven onveranderd:
Op dinsdag, donderdag en zaterdag werk ik overdag en op maandag, dinsdag en donderdag in de avond.
(komen bovenstaande werkdagen u niet uit, in overleg kan ik wellicht op een ander tijdstip een afspraak inplannen)

Hopelijk zie ik u binnenkort weer bij Je haar in model.nl!

 

20 november 2014:

Helaas ben ik dit jaar niet meer in staat nog mijn werkzaamheden uit te voeren i.v.m. een nekhernia. Begin december zal ik hier aan geopereerd worden en daarna volgt een herstelperiode van ongeveer 2 maanden. Na mijn herstel hoop ik u graag weer terug te zien bij Je haar in model.nl !
Mocht u in de tussentijd vragen hebben kunt u altijd een bericht sturen of bellen op 06- 20 11 04 30.

 

Je haar in model.nl wenst iedereen de allerbeste wensen met veel geluk en gezondheid voor 2015!!
 

 

 

 

 

 

 

6 maart 2014:

Eindelijk is het zover!! Sinds deze week is het ook mogelijk uw behandeling per pinbetaling te voldoen!
Via een mobiele pinautomaat kunt u betalen zonder extra kosten, maar natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om contant te betalen, de keuze is aan u!

17 januari 2014:

Wist u dat Je haar in model.nl met verschillende organisaties samenwerkt? O.a. de Haarstichting, Zorggroep de Omring en Elan kinderopvang.

 

Haarstichting:
Als u besluit minimaal 20 á 25 cm van uw haar af te knippen dan kunt u de staart of vlecht doneren aan de haarstichting. Wanneer u uw haar voor dit goede doel laat afknippen krijgt u 50% korting op de knipbehandeling en stuurt Je haar in model.nl uw staart/ vlecht naar de haarstichting zodat zij er een mooie pruik van kunnen maken. Voor meer informatie over de haarstichting en waar dit goede doel voor staat kunt u kijken op de website: www.haarstichting.nl

Zorggroep de Omring:

Inmiddels alweer 6 jaar geleden zijn de Omring en Je haar in model.nl een samenwerkingsverband aan gegaan.
Dit betekent voor leden van het Omring servicepakket dat zij op vertoon van de ledenpas een korting krijgen van 2 euro p.p. De korting geldt voor alle gezinsleden die woonachtig zijn op hetzelfde adres. Voor meer info: www.omring.nl

Elan kinderopvang:

Sinds 2007 werkt Je haar in model.nl ook bij Elan kinderopvang zowel bij het kinderdagverblijf als bij de BSO (locatie de Klamp en de Dracht) 1x in de 6 á 8 weken is er een dagdeel waarop de kinderen geknipt kunnen worden. Ouders kunnen de kinderen opgeven via het aanmeldformulier dat op beide locaties in de gangen hangt, de wensen kunnen worden doorgegeven aan de desbetreffende leid(st)er van de groep. Zo kunnen de kinderen na de opvang geknipt en wel mee naar huis!

 

16 januari 2014:

Hoofdstuk hoofdluis is volgens de nieuwste richtlijnen van de GGD aangepast. Alle informatie: hoe zien ze eruit? Hoe te handelen en wat zijn nu fabeltjes? Al deze informatie kunt u terugvinden op de pagina: hoofdluis.
 

20 december 2013:

Je haar in model.nl bedankt alle klanten voor het vertrouwen dat u in het afgelopen jaar heeft gegeven en wenst iedereen hele gezellige feestdagen en een mooi 2014!

 

31 juli 2013:

Elke klant krijgt bij een 1e knipbehandeling een persoonlijke stempelkaart. Na elke knipbehandeling komt er een stempel bij en na 8 stempels is de volgende knipbehandeling gratis!
De stempelkaart dient u goed te bewaren anders zult u opnieuw moeten beginnen met een nieuwe stempelkaart.