Je Haar In Model.nl | Geknipt voor het hele gezin! | M 06- 20 11 04 30

Welkom

12,5 jaar!!

Nieuws

Even voorstellen

Producten en behandelingen

Workshops

Bruids- of feestkapsel

Haar doneren

Samenwerking met Omring

Prijslijst

Stempelkaart

Hoofdluis

Contact

                        Je haar in model.nl  ...   12,5 JAAR !!

                               1-9-2006      -      1-3-2019         
 ‚Äč

 

Dan is het zover... het 12,5- jarig jubileum!
In de afgelopen jaren zijn er veel en vooral positieve veranderingen die hebben plaatsgevonden:
Als kleine zelfstandige ben ik voor het eerst mijn eigen onderneming gestart en ik hoopte dat ik de eerste 3 jaar zou doorstaan om daarna misschien wel verder vooruit te kunnen gaan bouwen.. en dat is gelukt!! Met verschillende ups en downs ben ik trots en vooral dankbaar dat ik deze mijlpaal heb bereikt. 

Inmiddels zijn de vele contante betalingen steeds vaker verleden tijd door de komst van het mobiele pinapparaat, een veilige ontwikkeling en gemak, zowel voor de klanten als voor mij. Daarnaast is er een samenwerkingsverband tot stand gekomen met de Haarstichting, Stichting Haarwensen,  Haardonor.nl, Omring, de Kappersfabriek, Coloramore en Mobella thuiskappers. Vooral door Mobella thuiskappers en de Kappersfabriek ben ik nog meer gestimuleerd om verder vooruit te kijken door contacten met collega kappers, cursussen en workshops te volgen maar ook het keurmerk dat ik trots en dankbaar heb mogen ontvangen. Het eerste echte keurmerk voor professionele mobiele kappers!

Daarnaast geef ik workshops in vlechttechnieken en dat is ook zo ontzettend leuk om te doen! Door de enorme belangstelling zijn er inmiddels heel veel mensen die de workshops hebben bijgewoond en daar hopelijk heel lang plezier van zullen hebben. Een ontzettend leuke bezigheid op eigen vakgebied en op weer een heel andere manier.

Social media heeft in de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol gekregen o.a. in het verspreiden van informatie en weetjes naar alle klanten en geiinteresseerden. Iets waar ik in het begin nog niet zo handig in was, maar ook op dat gebied heb ik een heleboel geleerd.
Kijk ook eens op de Facebookpagina of Instagram waar veel nieuws en foto's gedeeld worden.

In 12,5 jaar tijd heb ik een grote klantenkring kunnen opbouwen en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog ontzettend dankbaar voor! Met inmiddels zo'n 800 klanten te hebben bezocht ben ik blij dat ik zo'n leuk afwisselend vak met veel verschillende klanten en situaties heb kunnen ervaren. Om heel veel verschillende redenen kiezen klanten voor Je haar in model.nl: Vanwege verminderde mobiliteit, ziekte, prettig in de eigen omgeving, gemak voor het hele gezin, persoonlijke aandacht enz.
Vaak kom ik bij feestelijke gelegenheden om mensen van een mooi feest- gala- of bruidskapsel te voorzien. Dit is toch wel echt één van de vele hoogtepunten in mijn vak.
Maar ik kom ook geregeld bij mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden, hierbij komen dan ook momenten waarop ik helaas afscheid moet nemen van deze mensen, dit zijn de hele moeilijke momenten maar tevens ook zo dankbaar om nog iets voor deze klanten te hebben kunnen betekenen.


 
Dit alles kan alleen dankzij het vertrouwen dat ik van zo ontzettend veel mensen heb gekregen, daarom wil ik iedereen via deze weg enorm bedanken voor de 12,5 jaar tot nu toe.  Door al deze klanten werd het voor mij mogelijk om deze mijlpaal van 12,5 jaar te bereiken.
Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid waardoor ik mijn vak en hobby met zoveel plezier en enthousiastme heb mogen uitvoeren!

De ontwikkelingen houden nooit op, daarom zal ik ook in de toekomst nog vele cursussen, workshops en informatiedagen bijwonen om iedereen een mooi kapsel met de laatste kennis en trends te kunnen bieden. Hopelijk zullen er nog vele mooie jaren volgen!

Om dit samen te vieren zijn er verschillende jubileum acties in maart:


1. 
Van 1 t/m 14 maart 12,5 % korting op alle behandelingen.


2. 
De hele maand maart een keratinebehandeling voor maar 43,75 euro i.p.v. 50 euro! En bij meerdere behandelingen (min. 1 keratinebehandeling) op hetzelfde adres de keratinebehandeling voor maar 38,75 euro!

3. 
Van 1 t/m 14 maart 20% korting op een fohnbehandeling.


Vol=vol, dus maak snel een afspraak en profiteer van bovenstaande kortingen!
Tot ziens bij Je haar in model.nl !