Je Haar In Model.nl | Geknipt voor het hele gezin! | M 06- 20 11 04 30

Welkom

Nieuws

Even voorstellen

Producten

Workshops

Bruids- of feestkapsel

Haar doneren

Samenwerking met Omring

Prijslijst

Stempelkaart

Hoofdluis

Contact

 

​Producten:

 
 
 
Je haar in model.nl werkt met de professionele haarverzorgingsproducten van

Keen Keratin:
Een merk met veelzijdige producten die het haar intensief verzorgen, herstellen en onderhouden!
 

 

 


 
Keen Keratin Color Shampoo:    
​    
 
De Color shampoo is vrij van parabenen en siliconen!
De shampoo is voorzien van walnoot extracten en keratine.
De Keen Color shampoo beschermt het haar tegen alle slechte invloeden van buiten af en zorgt direct voor een prachtig kleur behoud. De keratine voedt het haar optimaal waardoor het haar na het wassen zijdezacht en vooral gezond aanvoelt!

Prijs: € 11,90
 


 
Keen Keratin Color Conditioner:
 

    

 
Keen Keratin Color conditioner is vrij van parabenen en siliconen en rijkelijk voorzien van keratine, walnoot extracten en olijfolie. De conditioner verzorgt het gekleurde haar intensief en zorgt voor een optimaal kleur behoudt.


​Prijs: € 11,90


 
 
Keen Keratin Color Mask:
 


    

 

Een intensieve verzorging voor gekleurd haar. De mask is voorzien van keratine, walnoot extracten, olijfolie panthenol en UV filter. Verzorg het gekleurde haar optimaal met Color Mask.
De Mask zorgt voor een optimale glans en een voelbaar zacht resultaat! Tevens beschikt de Mask over een UV filter welke ervoor zorgt dat alle slechte invloeden van buitenaf de kleur van het haar niet kunnen beschadigen!

Prijs: € 13,90


Keen Keratin Color Spray:
    ​   
    

Keen Keratin Color Spray staat klaar voor een lagdurige verzorging van het gekleurde haar. De spray is voorzien van walnoot extracten en een speciaal UV filter. Hierdoor wordt het haar beschermt tegen slechte invloeden van buiten af en dit zorgt automatisch voor een optimale verzorging van de kleur. Panthenol zorgen voor een juist vochtgehalte en maken het haar makkelijk doorkambaar.

Prijs: € 11,90


 

Keen Keratin Color Serum:

    

Intensieve verzorgings kuur voor gekleurd haar en/of highlights.
De ampullen zijn voorzien van keratine en walnoot extracten. Geef het gekleurde haar een nieuwe belevenis met de Color Serum!
De ampullen beschermen en verzorgen de kleur van her haar en maken het haar zijdezacht.

Prijs: € 11,90


 

Keen Keratin Repair Shampoo:


    
 
De Repair Shampoo is vrij van parabenen en rijk aan keratine.
Keen Keratin Repair is een herstellende verzorging voor beschadigd en/of aangetast haar. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor gespleten haarpunten. De formule dringt tot diep in de haarwortel en zorgt voor een optimale veerkracht en glans.

Prijs: € 11,90Keen Keratin Repair Conditioner:


    
 
Keen Repair Conditioner is vrij van parabenen en siliconen!
De conditioner is voorzien van toevoegingen als keratine, proteiine, panthenol en sesamolie voor een zijdezacht en gezond resultaat!

Prijs: € 11,90


 

Keen Keratin Repair Mask:


    

Keen Keratin Repair Mask biedt een zeer intensieve verzorging voor aangetast en/of beschadigd haar. Laat de mask ongeveer 5-10 minuten inwerken voor een voelbaar zachter en gezonder resultaat.

Prijs: € 13,90Keen Keratin Anti Spliss Fluid:


    

Speciaal ontwikkeld voor gespleten haarpunten.
De fluid is voorzien van keratine. De fluid is uitermate geschikt voor zeer beschadigd haar en voor gespleten haarpunten. De fluid zorgt voor een nieuwe veerkracht en natuurlijke glans. Verzwaart en/of belast het haar niet!

Prijs: € 11,90Keen Keratin Zilver Shampoo:


    
 
Speciale verzorging voor blond, geblondeerd en grijs haar.
Keen Kerarin Zilver Shampoo is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van blond, geblondeerd en grijs haar. Wanneer het haar toch wat te geel oogt of het grijze haar dof oogt, dan is deze zilver shampoo de uitkomst! Ingredienten als keratine, panthenol en amandel proteiine verzorgen het haar op de juiste manier voor een schitterend resultaat!

Prijs: € 11,90
 
 
 
Keen Keratin Zilver Conditioner:


    

Keen Keratin Zilver Conditioner is een perfecte afsluiterna het wassen van het haar. De conditioner is een heerlijke verzorging en laat het haar stralen en zeer zacht (gezond) aanvoelen.

Prijs: € 11,90


Keen Keratin Vochtinbrengende Shampoo:

    


Intensieve verzorging voor droog haar.
Deze shampoo is een vochtinbrengende shampoo speciaal ontwikkeld voor droog en glansloos haar. De shampoo brengt het vochtgehalte weer op het juiste niveau en hierdoor kan het haar beter ademen en zich weer in positieve zin verder ontwikkelen. Keratine, panthenol en witte thee extracten zorgen samen voor een perfecte samenwerking naar een gezonde en vooral sterke haarstructuur.

Prijs: € 11,90


 
 
Keen Keratin Leave in Balm:

    


Deze leave in balm hoef je na het wassen niet meer uit te spoelen.
Keen Keratin Leave in Balm zorgt voor een intensieve vocht "boost". Deze conditioner wordt na het wassen van het haar niet uitgespoeld. Ingredienten als keratine, panthenol, witte thee extracten en Teunis bloemolie zorgen voor een langdurig vochtinbrengende werking.

Prijs: € 11,90Keen Keratin Nutri Care Spray:

    


Vochtinbrengende verzorging.
Keen keratin Nutri Care Spray geeft de natuurlijke glans van het haar terug! De spray bevat panthenol wat ervoor zorgt dat het vochtgehalte van het haar weer op niveau wordt gebracht.

Prijs: € 11,90Keen Keratin Straight Hair Shampoo:

    


Speciaal ontwikkelde verzorging voor pluizig en springerig haar!
Keen Keratin Straight Hair Shampoo is een speciaal ontwikkelde shampoo voor het verzorgen van kroezig en springend haar. De shampoo zorgt voor een schitterend glad resultaat dankzij toevoegingen van keratine, panthenol en Moringa bladextracten.

Prijs: € 11,90Keen Keratin Straight Hair Conditioner:

    


De Keen Keratin Straight Hair Conditioner is voorzien van keratine, panthenol en Moringa bladextracten. Deze ingredienten samen zorgen er voor dat de haarstructuur tot diep van binnen herstelt. Na het gebruik van deze conditioner ziet het haar er direct gladder en gezonder uit.

Prijs: € 11,90Keen Keratin Straight Hair Spray:

    


Keen Kerarin Straights Hair Spray is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van pluizig en springend haar. De spray zorgt ervoor dat de natuurlijke glans en structuurvan het haar wordt terug gebracht. De spray is bijzonder geschikt voor het gebruik van een straightener!

Prijs: € 11,90Keen Keratin Straight Hair Serum:

    


Intensieve verzorgingskuur voor pluizig en springerig haar.
De ampullen zijn voorzien van keratine en creatine. Geeft pluizig en springerig haar een gladde uitstraling! De ampullen zijn perfect geschikt voor het gebruik van hittebronnen en verzorgen het pluizige haar volledig van binnenuit!

Prijs: € 11,90Keen Keratin Anti Vet Shampoo:

     


Ga de strijd aan met het vette haar!
Het haar kan vet worden door allerlei verschillende aspecten. Bijvoorbeeld door gebruik van stylingsproducten, door weersomstandigheden of.. door een overvol vochtgehalte. Keen Keratin Anti Vet zorgt ervoor dat het vochtgehalte weer op het juiste niveau wordt gebracht. Het haar wordt intensief verzorgd door de toegepaste ingredienten als keratine, kruiden extracten en zink sulfaat!

Prijs: € 11,90Keen Keratin Volume Shampoo:

    


Vrij van parabenen en siliconen maar mét keratine!
Keen Keratine Bier is een volume shampoo. Ideaal voor fijn haar wat enige volume kan gebruiken. Geeft een natuurlijke glans en zichtbaar meer volume. De shampoo bevat keratine, duindoorn extracten en zuiver bier.

Prijs: € 11,90Keen Keratin Verzorgings Shampoo:

    


Een verzorging voor ieder haartype!
Keen Keratin Verzorgings Shampoo is een verzorging voor dagelijks gebruik zonder het haar vet te maken. Ingredienten als keratine, aloe vera, panthenol en hibiskus extracten zorgen voor een zichtbaar gezonde en stabiele haarstructuur.

Prijs: € 11,90Keen Keratin Hitzeschutz Spray:

    


Beschermt tegen alle hittebronnen.
Keen Hitzeschutz Spray is speciaal ontwikkeld tegen hittebronnen! Denk hierbij aan het gebruik van de fohn en/of een straightener. Het product bevat creatin. Creatin zorgt ervoor dat het haar zijn natuurlijke val behoudt. Tevens zit er keratine in verwerkt wat het haar optimaal verzorgt.

Prijs: € 11,90Ter kennismaking geldt een korting van 30% op alle producten van Keen keratin in de maanden september en oktober !!